|събота, април 19, 2014
Навигатор Home » Спорт » Други спортове » MMA боецът Георги Валентинов доминира и в чужбина

MMA боецът Георги Валентинов доминира и в чужбина 

Георги Валентинов
Bookmark and Share

Голямата надежда на Стара Загора в бойните спортове Георги Валентинов се завърна с победа от международната гала-вечер по ММА, провела се в Красногорск, Русия.

В събитието взеха участие състезатели от редица държави като освен представители на домакините, имаше и такива от Украйна, САЩ и Германия.

Валентинов, който в професионалата си кариера като ММА боец има 9 победи и само 3 загуби се изправи срещу изключително силен и опасен съперник в лицето на бившия член на специалните части на Русия и шампион по ръкопашен бой Сергей Сизих. Старозагорският боец, който се счита за един от най-талантливите състезатели в България се наложи над своя съперник след единодушно решение на съдиите и така грабна изключително престижната победа за страната ни.

Следващото голямо предизвикателство пред Георги ще е сблъсъкът му срещу Рони Александър. Двамата трябваше да се срещнат през юли на турнира “Cage of Glory 4”, но контузия на българина отложи двубоя. Срещата между двамата бойци ще се проведе на 19 октомври в зала “Арена Армеец” в София.

Bookmark and Share

Добавете коментар


2 × 8 =

4/Lngl7Z82TxYotfu8siTf-JKwwr4z.4oDR1myQfAcYOl05ti8ZT3b77AZ_hAI